BioFashion îţi aduce pentru prima dată în România haine din materiale bio online, lărgind astfel orizionturile termenului şi propunând o abordare inovatoare a modului în care ne raportăm la haine.

Cu BioFashion, te simţi bine, te mişti natural!

Bumbacul organic (ca şi lâna, mătasea sau inul) au o serie de proprietăţi benefice: îţi lasă corpul să respire natural, sunt non-alergenice şi au efect antibacterian.

Fibrele naturale protejează pielea, de aceea vă oferim haine din materiale organice pentru copii. Ce nu știu mulți dintre oameni este că otrăvurile nu doar se ingeră, ci se și inhalează sau se absorb în corp prin hainele pe care le purtăm. Aceste otrăvuri rămân fixate în organism și sunt o amenințare la adresa viitorului copiilor noștri.

Hainele bio respectă mediul înconjurător şi comunităţile producătoare. Biofashion comercializeaza produse organice, de la accesorii bio, la confectii, conform principiilor “Fair Trade”. Indiferent că sunt importate din Europa sau din alte colţuri ale lumii, se vor supune aceloraşi exigenţe etice şi de provenienţă.

Direct din ţesătoria naturii, fie că e vorba de mătase, bumbac, lână sau alte materiale organice. Elegante sau sportive, pentru cei mici şi pentru cei mari, fibrele naturale te îmbie să te porţi natural.

Biofashion. Wear bio, it comes naturaly!


Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out