Noi si partenerii nostri utilizam tehnologii, cum ar fi modulele cookie, si va procesam datele cu caracter personal, precum adresele IP si identificatorii cookie, pentru a personaliza anunturile publicitare si continutul in functie de interesele dvs., pentru a masura eficienta anunturilor si a continutului si pentru a obtine informatii despre publicul care a vazut anunturile si continutul. Faceti click mai jos pentru a va da consimtamantul privind utilizarea acestei tehnologii si procesarea datelor dvs. cu caracter personal in aceste scopuri. Va puteti razgandi si puteti schimba optiunile in orice moment, revenind la acest site. "Afla mai multe" close

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.biofashion.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos detaliati. Magazinul online www.biofashion.ro este intretinut si administrat de compania S.C GREEN TAILOR S.R.L. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti cu atentie, toate sectiunile urmatoare. S.C GREEN TAILOR S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila catre utilizatori si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C GREEN TAILOR S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile prezentate eronat pe site din orice motive, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, sau in cazul preturilor, rezervandu-si dreptul de a nu livra produse al caror pret a fost afisat in mod eronat. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.biofashion.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea, o poarta, integral, proprietarii acelor site-uri.

Tot continutul site-ului www.biofashion.ro este proprietatea S.C GREEN TAILOR S.R.L. si a furnizorilor, partenerilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al S.C GREEN TAILOR S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar si cu precizarea sursei, dar fara acordul expres al S.C GREEN TAILOR S.R.L., atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

S.C GREEN TAILOR S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica, reproduce, copia, vinde/revinde, exploata, partial sau integral site-ul www.biofashion.ro, in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C GREEN TAILOR S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Confidentialitate. Date personale

S.C GREEN TAILOR S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite, cu acceptul implicit al acestuia, de catre S.C GREEN TAILOR S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile furnizate de catre utilizator pe tot parcursul utilizarii site-ului vor fi folosite pentru a trimite consumatorului utilizator confirmarea comenzilor sau informari cu privire la eventualele oferte/promotii.

S.C GREEN TAILOR S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site- ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.biofashion.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a S.C GREEN TAILOR S.R.L. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru prin e-mail.

S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, la solicitarea intemeiata a acestora.

Conform cerintelor Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C GREEN TAILOR S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este crearea unei baze de date a clientilor interesati de ofertele si produsele noastre, acestia urmand sa primeasca informari despre oferte si/sau eventuale promotii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt communicate numai persoanelor vizate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa la sediul societatii sau pe e-mail-ul acesteia office@biofashion.ro. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestui site. S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor si datelor sale.

Expeditie si livrare

Livrarea produselor S.C GREEN TAILOR S.R.L.se face prin curier rapid. Modalitatea de livrare de livrare va fi stabilita in momentul confirmarii comenzii pe site- ul www.biofashion.ro.

 In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau de pornire a comenzii, S.C GREEN TAILOR S.R.L. este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care . S.C GREEN TAILOR S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturare sau de adresa de livrare a produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, costurile de transport fiind suportate in integralitate de cumparatorul care a comunicat informatiile eronate.

Costurile de transport

Costurile de livrare vor fi suportate de dumneavoastra.

Pret. Modalitati de plata

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. S.C GREEN TAILOR S.R.L va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S.C GREEN TAILOR S.R.L Plata se poate face prin virament bancar sau la livrare, numerar. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Garantie

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.biofashion.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Responsabilitati privind produsele

S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care S.C GREEN TAILOR S.R.L.ofera garantie conform legilor in vigoare. S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. S.C GREEN TAILOR S.R.L. isi asuma responsabilitatea pentru indicarea pe site a descrieirii produsului conform specificatiilor date de producator. S.C GREEN TAILOR S.R.L.nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C GREEN TAILOR S.R.L. in maxim 48 ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului/producatorului produselor respective, spre solutionare. Reclamatiile vor fi efectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare: -reclamatiile se transmit in scris la adresele ….. -reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data receptionarii comenzii de catre cumparator -reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei care trebuie sa fie temeinic justificat, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie. -la solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, cu etichetele intacte ( fara a fi rupte/dezlipite de pe produs), factura fiscala, chitanta de la curier si orice alte documente pe care le-a primit odata cu produsul. In cazul in care produsele sunt returnate catre S.C GREEN TAILOR S.R.L neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca S.C GREEN TAILOR S.R.L sa solutioneze cererea de acordare a garantiei. VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide/substante, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de intretinere. Produsele se folosesc cu respectarea instructiunilor de utilizare atasate pe acestea, consumatorul avand intreaga responsabilitate pentru indeplinirea acestei prevederi. Valoarea maxima a obligatiilor S.C GREEN TAILOR S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de S.C GREEN TAILOR S.R.L. pe produs, de la respectivul client.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre consumator si S.C GREEN TAILOR S.R.L sunt reglementate de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. OG. 130/2000 defineste consumatorul ca fiind “orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale” Clientii cu personalitate juridica ( persoane juridice) nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta si sa notifice, in acest sens, in scris, comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Formularele completate dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala consumatorului client, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, nefolosit, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, inclusiv factura). S.C GREEN TAILOR S.R.L poate refuza returnarea produselor, in cazul in care acestea prezinta deteriorari/pete si alte asemenea sau au fost folosite, produsul nu se mai afla in starea in care a fost livrat, respectiv nou si intact. Produse care nu se returneaza: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul www.biofashion.ro), produsele consumabile si produsele folosite/deteriorate, produse care nu se mai afla in starea in care au fost livrate, respectiv noi si intacte.

S.C GREEN TAILOR S.R.L, in cazul in care nu refuza returnarea produselor, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si returnarii produselor. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Va rugam sa respectati  termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda, in caz contrar returul nu va fi acceptat.

Limitari ale responsabilitatii

S.C GREEN TAILOR S.R.L nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site- ului, materialele sau produsele de pe site. S.C GREEN TAILOR S.R.L ofera garantie pentru produsle comercializate conform legislatiei in vigoare. S.C GREEN TAILOR S.R.L nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Litigii

Prin folosirea site-ului ( vizitare, cumparare produse) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C GREEN TAILOR S.R.L. si/sau furnizorii/producatorii/partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai solutionarea pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, litigiul va fi solutionat de instantele de judecata competente, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site- ului www.biofashion.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ulwww.biofashion.ro va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

Declinarea responsabilitatii S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia S.C GREEN TAILOR S.R.L. de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte.

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. S.C GREEN TAILOR S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei etc).

Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C GREEN TAILOR S.R.L., dar nu si alte despagubiri. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C GREEN TAILOR S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out